Alapozza meg jövőjét velünk!

Ismerje meg jobban a HD Jobs Kft-t.

A HD Jobs Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. A humánszolgáltatás területén csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Fő profilunk a munkaerő-kölcsönzés, valamint a magán-munkaközvetítői tevékenység.  A kölcsönzött munkavállalóink létszáma meghaladja az 1000 főt.

Vállalkozásunk az elsők között kezdte meg a Magyarországgal szomszédos harmadik országbeli állampolgárok munkaerő-kölcsönzését.

Kiemelt és minősített foglalkoztatói státusszal is rendelkezünk.

Célunk

Küldetésünk

Társaságunk célja, hogy pontos és rugalmas munkavégzéssel a legmagasabb szintű szolgáltatást tudja nyújtani, mind az üzleti partnerei, mind a munkavállalói számára.

A cég elkötelezett amellett, hogy támogassa a munkavállalókat az új munkahelyükön, és biztosítsa számukra a fejlődési lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy jobbá váljanak az általuk végzett munkában.

A HD Jobs-ról

Cégünk stabilitását mutatja, hogy a kölcsönzött munkavállalóinak átlagos létszáma már több, mint 6 éve folyamatosan meghaladja az 1000 főt.

Üzleti modellünk alapján elsősorban azoknak a partnereknek kínáljuk szolgáltatásainkat, akiknek működésükből, volumenükből, vagy egyéb specialitásukból adódóan kizárólag nagy hozzáadott szakmai értékkel bekerülő szolgáltatás felel meg.

Nem az egyszeri nyereségre, hanem tartós partnerkapcsolatokra törekszünk.

Megalakult a HD Jobs Kft.– 2009

Első nemzetközi partnerek – 2012

Harmadik országbeli állampolgárok foglalkoztatása – 2016

Minősített kölcsönbeadói státusz – 2022

Fő értékeink

Elkötelezettség

Nyitottság

Tapasztalat

Hitelesség

Stabilitás

Elkötelezettség

Megalakulásunk óta, számos partnerünknek nyújtunk munkaerő-piaci szolgáltatásokat, többségük Magyarországon működő multinacionális cég.

Nyitottság

A magyar állampolgárságú dolgozók mellett a külföldi munkavállalók foglalkoztatásával is támogatjuk partnereinket.

Tapasztalat

A munkaerő-kölcsönzési és magán-munkaközvetítési szolgáltatásunk mellett nagy tapasztalattal rendelkezünk Magyarországgal nem szomszédos harmadik országbeli állampolgárok idegenrendészeti, adóügyi, és társadalombiztosítási ügyintézésben is.

Hitelesség

2022 évtől minősített kölcsönbeadói státuszunkból adódóan további 15 ország állampolgáraival tudjuk tovább diverzifikálni, illetve megfelelő számú szakemberhez juttatni a magyar munkaerőpiacot.

Stabilitás

Társaságunk munkaerő-kölcsönzési szolgáltatása keretében teljesített óraszámai a „COVID veszélyhelyzet” ellenére folyamatosan növekedtek, illetve jelenleg is növekszenek.

A munkavállalók jóléte kiemelten fontos számunkra

Cégünk jelentős figyelmet fordít a dolgozói elégedettségre.
Külföldi dolgozóink részére országosan több, mint 80 szálláshelyen biztosítjuk a komfortos lakhatást, továbbá segítséget nyújtunk a magyarországi beilleszkedésükben is, legyen szó banki ügyintézésről, vagy akár orvosi ellátásról. A kollégáink magyar, ukrán, orosz, illetve angol nyelven készségesen állnak rendelkezésre a nap 24 órájában, így támogatva a munkavállalókat a mindennapokban.

Állunk rendelkezésére!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Keresse bizalommal kollégáinkat az alábbi hívószámokon.

Célunk, hogy jobbá tegyük az emberek életét, javítsuk munkalehetőségeiket.

Adat

HD Jobs Korlátolt Felelősségű Társaság

Adószám: 11717339-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-931447

Munkaerő-Kölcsönzés Engedély száma: 2915-1/2012-0100-1010

Magán-munkaközvetítői nyilvántartási számunk: BP/0701/17835-2/2017-1122

Minősített kölcsönbeadói nyilvántartási számunk: BP/0701/024294-3/2022-7

©2023 HD Jobs Kft. Minden jog fenntartva