Cégünkről

A HD Jobs Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. A humánszolgáltatás területén csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Fő profilunk a munkaerő-kölcsönzés, valamint a magán-munkaközvetítői tevékenység. Társaságunk célja, hogy pontos és rugalmas munkavégzéssel a legmagasabb szintű szolgáltatást tudja nyújtani, mind az üzleti partnerei, mind a munkavállalói számára. A kölcsönzött munkavállalóink létszáma meghaladja az 1500 főt.
Vállalkozásunk az elsők között kezdte meg a Magyarországgal szomszédos harmadik országbeli állampolgárok munkaerő-kölcsönzését.
Kiemelt és minősített foglalkoztatói státusszal is rendelkezünk.

Munkaerő-kölcsönzési nyilvántartási számunk: 2915-1/2012-1010
Magán-munkaközvetítői nyilvántartási számunk: BP/0701/17835-2/2017-1122
Minősített kölcsönbeadói nyilvántartási számunk: BP/0701/024294-3/2022-7

Eredmények

Társaságunk 2012 óta számos vevőjének nyújt munkaerő-piaci szolgáltatásokat. Partnereink többsége Magyarországon működő multinacionális-, vagy világcég.

A magyar állampolgárságú munkavállalók mellett 2016 évtől ukrán állampolgárságú munkavállalók sikeres integrációjával és tömeges foglalkoztatásával is támogatjuk partnereink emberi erőforrás gazdálkodását.

A munkaerő-kölcsönzési és magán-munkaközvetítési szolgáltatásunk mellett nagy tapasztalattal rendelkezünk Magyarországgal nem szomszédos harmadik országbeli állampolgárok idegenrendészeti, adóügyi, és társadalombiztosítási ügyintézésben is, melyet 2018 évtől végeznek szakembereink a foglalkoztatók részére.

2022 évtől minősített foglalkoztatói státuszunkból adódóan további 9 ország állampolgáraival tudjuk tovább diverzifikálni, illetve megfelelő számú szakemberhez juttatni a magyar munkaerőpiacot.

 

Társaságunk munkaerő-kölcsönzési szolgáltatása keretében teljesített óraszámai a „COVID veszélyhelyzet” ellenére folyamatosan növekedtek, illetve jelenleg is növekszenek.

Cégünk kiemelt fontosságúnak tartja a munkavállalói elégedettségét.
Külföldi dolgozóink részére országosan több, mint 80 szálláshelyen biztosítjuk a komfortos lakhatást, továbbá segítséget nyújtunk a magyarországi beilleszkedésükben is, legyen szó pénzintézeti ügyintézésről, vagy akár orvosi ellátáshoz való hozzásegítésükről. A kollégáink magyar, ukrán, orosz, illetve angol nyelven készségesen állnak rendelkezésre a nap 24 órájában, így támogatva a munkavállalókat a mindennapokban.